Windows 10 Yükseltmesi Nasıl Yapılır? Ücretsiz

Ayrıca fotoğraflara efekt uygulayabilir, görüntülerin parlaklıklarını ayarlayabilirsiniz. Çizim uygulamasında istediğiniz şekilde tasarım yapabilirsiniz. Müşterilerin keyifli vakit geçirmesine yardımcı olur. Windows 10 Pro fiyat aralıklarıyla da bütçenize uygun seçenekler sunar.

  • Ayrıca fotoğraflara efekt uygulayabilir, görüntülerin parlaklıklarını ayarlayabilirsiniz.
  • Ayrıca, kötü amaçlı dosyalara karşı korunmanıza yardımcı olmakla beraber virüs tehditlerini önleyici uygulamalar içerir.
  • İnsanlar, bilgisayarlarının hızlı ve hafızasının yeterince fazla olmasına oldukça dikkat ederler.
  • Önünüze çıkan adımları takip ederek alışveriş işleminizi hızlıca ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Uygun fiyatlı ve çok sayıda özelliği bir arada bulunduran bu sistem, sizin ihtiyaç ve ilginize göre tasarlanır.
  • Ayrıca, cihazınızı daha hızlı bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur.

Masaüstü, dizüstü ve tabletler için geliştirilen Windows 10 Pro orijinal, eşsiz tasarımı ve yeni teknolojiye uygun özellikleriyle müşterilerin beğenisini kazanır. İstediğiniz dosya ve uygulamalara başlat menüsüyle kolayca ulaşabilirsiniz. Saat, takvim ve hava durumu da başlat menüsünde bulunur. İstediğiniz uygulamayı başlat menüsüne ekleyip gözünüze hoş gelen görünümü elde edebilirsiniz. Ayrıca bu işletim sistemi, yüksek performans ve kaliteli çözünürlüğü sahip olmakla beraber uzun süreli ve yoğun kullanım için elverişlidir. Trendyol üzerinden birçok ürünün fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ücretsiz windows 10 lisanslama (programsız)

Bunlara ek olarak müzik dinleyebilir, ilginizi çeken videoları seyredebilirsiniz. Virüs tehditlerine aldırış etmeden keyifli vakit geçirebilirsiniz. İlgi ve ihtiyaçlarınıza uygun çeşitli uygulamaları güvenli bir şekilde indirebilirsiniz. Sistem, üstün performansın yanı sıra yüksek güvenilirliğiyle de dikkatleri çeker. Dayanıklı yapısı ve pil tasarrufu sayesinde daha keyifli vakit geçirmenize yardımcı olur. Sistem, yeni teknolojilerle zarif tasarımları bir arada buluşturan uygulamalarıyla hem ihtiyacınıza hem de zevkinize hitap eder.

  • Çizim uygulamasında istediğiniz şekilde tasarım yapabilirsiniz.
  • Bu nedenle bu adım biraz uzun sürebilir ve bu esnada bilgisayarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Oldukça küçük boyuta sahip olan bu Windows 10 kurulumu dosyası indikten sonra basit bir şekilde çift tıklayarak bu dosyayı çalıştırıyoruz.
  • İstediğiniz teknolojik ürünü kolaylıkla ve güvenle satın alabilirsiniz.

Cihazınızı tehlikeli uygulamalardan, sitelerden ve dosyalardan koruyan sistem ve tarayıcı denetim özelliği vardır. Windows 10 Pro 128 bit işlemciye sahip olmasa da 64 bitle yeterli performansı sergiler. Windows 10 pro işletim sistemi eşsiz hızı, güvenilirliği ve birçok alternatif özelliği ile günümüz teknolojisine yön verir. Yüz tanıma, PIN kullanımı ve parmaz izi olduğundan oldukça güvenlidir. Ergonomik tasarımı sayesinde uzun saatler çalışmanız gerektiğinde bile yüksek derecede konfor sağlar. Sevdiğiniz bir dizi ya da filmi izleyebilir ya da oyun oynayabilirsiniz.

iPhone 15 Pro’nun “O Nasıl Kamera?” Dedirten Yüksek Kaliteli Rend…

Buradaki tek zorunluluk ise orijinal bir Windows 7 veya Windows 8 işletim sistemine sahip olmanız. Windows 10’un hâlâ problemleri olsa da Microsoft’un Windows 7 üzerindeki tüm desteği çekmesiyle beraber, Windows 10 birçok kullanıcı için bir tercih hâline gelmeye başladı. Fakat hâlâ Windows 10’a geçiş konusunda kararsız kalıyorsanız, buradan daha önce Windows 7 ve Windows 10 işletim sistemleri arasında yaptığımız karşılaştırmaya ulaşabilirsiniz. Güncelleştirme ve Güvenlik menüsüne girdikten sonra sol tarafında uzun bir sekme barı göreceksiniz. Bu barda Etkinleştirme sekmesine tıklayın ve girin. Eğer daha önce belirttiğimiz gibi bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız görseldeki büyük ihtimalle gibi bir görüntüyle karşılaşacaksınız.

1 win bet

Oyun oynarken rastlanan ekran kartı yanması ve işlemci sorunu gibi olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yüksek performans ve yeni teknolojiyle üretilen bu sistem bu sorunları engeller. Sizi fazladan uygulama yüklemeyle uğraştırmamak için gece ışığı özelliği de bulunur.

Windows 10 Pro Trendyol’da

Cihaz şifreleme özelliği sayesinde verilerinize sadece yetkili kişiler ulaşabilir. Ayrıca, önemli bulduğunuz bilgileri not alma bölümüne yazabilirsiniz. Ürünler, çizmek ve yazmak isteyen müşterilerine uygun dijital kalem özelliğine de sahiptir. Cihazlarda yazılım programına ait olan ve benzersiz sayısal kod barındıran Windows 10 Pro key bulunur.

  • Sevdiğiniz bir dizi ya da filmi izleyebilir ya da oyun oynayabilirsiniz.
  • Bu yüzden eğitim, bilimsel araştırma ve fotoğraflarınızı saklamak için kaliteli ve hafızası yüksek bilgisayarlar tercih edebilirsiniz.
  • Windows 10 Pro ömür boyu lisans ile yeni nesil teknolojiyi, yüksek performansı ve kaliteyi uzun vadede yaşayabilirsiniz.
  • Desteklenmeyen bir bilgisayara Windows 11 nasıl yüklenir?
  • Ayrıca bu işletim sistemi, yüksek performans ve kaliteli çözünürlüğü sahip olmakla beraber uzun süreli ve yoğun kullanım için elverişlidir.
  • Ayrıca Windows 1.0, kullanıcılara birkaç program arasında (programları kapatıp yeniden başlatma gereği olmadan) geçiş olanağı da sağlıyordu.

Windows 10 ürünlerinin fiyatlarını inceleyerek bütçenize uygun olan seçeneği Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Kaliteli ürünün belirlenmesinde hız ve işlemci ön plandadır. Müşteriler öncelikli olarak ürünlerin yüksek performansı olup olmadığını inceleyebilir. Uygun fiyatlı ve çok sayıda özelliği bir arada bulunduran bu sistem, sizin ihtiyaç ve ilginize göre tasarlanır.

Adım #9: Etkinleştirme sekmesine girin ve Windows 10 sürümünü etkinleştirin.

Ürünler hakkındaki müşteri yorumlarını Trendyol üzerinden okuyarak fikir edinebilirsiniz. İstediğiniz teknolojik ürünü kolaylıkla ve güvenle satın alabilirsiniz. Teknolojik cihazlar sadece ihtiyaç için değil eğlence için de kullanılır. Yüksek kare hızları ve çözünürlüğüyle keyifli vakit geçirmenize olanak sağlar.

  • İnen ISO dosyasını USB belleğe yazmak zorunda bile değilsiniz.
  • Ayrıca, müşterilerin yorumlarını okuyup gerçek deneyimlerine de kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Proje hazırlarken, araştırma yaparken ve fotoğraflarınızı saklamak için kaliteli ve hafızası yüksek bilgisayarlar tercih edebilirsiniz.
  • Rica ederim, kesinlikle bedava varken ücretliye ne gerek var..

Daha geniş güvenlik önlemleriyle kötü amaçlı dosyalara ve sitelere karşı sizi korur. Birden fazla sekme açma özelliğiyle de zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Cihaz ayarlarınızı ve bildirimleri istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Ayrıca bu sistem, uzun süreli ve yoğun kullanım için elverişlidir. Evlerde şahsi kullanıma ya da aile bireylerinin ortak kullanımına uygun olarak üretilir.

Windows 11 lisanslama (programsız)

Microsoft, cihazınızın sizi tanıması ve onaylaması için yüz tanıma, PIN ve parmak izi özellikleri geliştirir. Ayrıca bu işletim sistemi, ilginize ve ihtiyaçlarınıza göre üretilir. Sol alt köşede bulunan başlat menüsü, tüm uygulamaları ve dosyaları rahat bir şekilde görmenize yardımcı olur. Karanlık alanlarda kullanmanız için de gece modu özelliği bulunur. Gece modunu açarak gözlerinizin yorulmasını engelleyebilirsiniz. Sistem, farklı sitelere veya dosyalara kolay erişim sağlar.

Yüksek performanslı teknolojisiyle bilgisayarınızı açıp işinize devam edebilirsiniz. Ayrıca, kötü amaçlı dosyalara karşı korunmanıza yardımcı olur. Trendyol, bu işletim sistemini birçok farklı alternatiflerle müşterilere sunar.

Yüksek Güvenilirliğiyle Windows 10 Pro

Proje hazırlarken, araştırma yaparken ve fotoğraflarınızı saklamak için kaliteli ve hafızası yüksek bilgisayarlar tercih edebilirsiniz. İnsanlar, bilgisayar tercih ederken hafıza, hızlılık ve kalite gibi özelliklere bakar. Yorumlar bölümünde yer alan değerlendirmeleri okuyarak karar verme sürecinizde bunları dikkate alabilirsiniz. Önünüze çıkan adımları takip ederek alışveriş işleminizi hızlıca ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bilgisayarların kullanım trendi günden güne artış gösterir. Hiçbir yaş kesimi ayırt etmeksizin üretilen bu cihazlar geniş depolama alanı, yüksek performansa sahip işlemcisi ve eşsiz yazılımıyla müşterilerin beğenisine sunulur.

Son teknolojiyle üretilen bu işletim sistemini farklı alternatiflerle müşterilere sunulur. Müşterilerin farklı ihtiyaç ve beklentilerine yönelik zengin ürün özellikleriyle satışa sunulur.Trendyol’da ilgi çekici özellikleriyle öne çıkan ‌Windows 10 Pro yer alır. Trendyol üzerinden ürünler hakkında verilen bilgileri okuyabilir, seçeneklerin içeriğini ve kullanım şeklini öğrenebilirsiniz. Hayatın birçok alanında kullanılan bilgisayarlar, gün geçtikçe yaşamı kolaylaştırmada önemli rol oynar.

Halil Can Özdemir – E-Ticaret Web Bilişim Hizmetleri

Sadece iş ve eğitim için değil, oyun için de kullanılır. Microsoft, yüksek performans ve geniş depolama alanıyla oyunsever müşterilerine bu sistemi sunar. Yüksek kare hızları ve çözünürlüğüyle keyifli vakit geçirmenize yardımcı olur. Geniş depolama alanıyla birçok uygulama yükleyebilir, fotoğraf albümü oluşturabilirsiniz. Şifreleme, oturum açma gibi özelliklere sahip olan Windows 10 Pro anahtar dosyalarınızı, belgelerinizi ve birçok uygulamanızı rahatlıkla kullanmanızı sağlar. Verileri şifreleyip güvenliğinizi artırabilirsiniz.

  • Bunlara ek olarak müzik dinleyebilir, ilginizi çeken videoları seyredebilirsiniz.
  • Gece modunu açarak gözlerinizin yorulmasını engelleyebilirsiniz.
  • Sistem, üstün performansın yanı sıra yüksek güvenilirliğiyle de dikkatleri çeker.
  • Lisans keyi girme işlemi yaptıktan sonra “slmgr /skms kms8.msguides.com” komutunu çalıştırarak KMS serverımıza bağlanmamız gerekiyor.

Yüksek hıza sahip Windows 10 Pro bilgisayar ile istediğiniz yerden internete kolayca bağlanabilirsiniz. Bunun yanı sıra yoldayken bile erişim kolaylığı sağlar. Güvenlik özellikleriyle verilerinizi koruyabilir, şifre koyabilirsiniz. Windows 10 Pro 32 bit, yüksek kare hızlarına ve çözünürlüğe sahiptir.

Eşsiz Tasarımıyla Windows 10 Pro

Microsoft onaylı Windows 10 Pro dijital lisans size iyi bir deneyim sunar. Eşsiz teknolojisi ve yeni tasarımıyla başlangıç menüsüne 1win daha kolay ulaşabilirsiniz. Bu sayede daha hızlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Cihazınızı başka bir cihazla eşleştirebilirsiniz.

İyi niyetiniz için ve de detaylı görsel anlatımınız için teşekkür ederim. Yöntemi sanal makinede uyguladım, uygulamanın ardından sonraki ilk dakikalarda çalışıyor. Ertesi gün de çalışmaya devam ederse tekrar yorum yazacağım. Windows 10 etkinleştirme işleminin tamamlanması için son olarak komut isteminde “slmgr /ato” komutunu çalıştırmamız gerekmekte. Bu koduda doğru bir şekilde çalıştırdıktan sonra aşağıdaki mesajı alacaksınız ve Windows’unuz artık kullanıma hazır hale gelecek. Lisans keyi girme işlemi yaptıktan sonra “slmgr /skms kms8.msguides.com” komutunu çalıştırarak KMS serverımıza bağlanmamız gerekiyor.

Add a Comment

Your email address will not be published.